top of page

VIVA CENTER

Търсите ли място, на което да се грижите едновременно за здравия дух и за здравото ви тяло? Търсите ли интересни групови занимания, в които да се срещнете с нови хора, интересуващи се от спорт? Имате ли нужда от промяна във външния вид? Имате ли нужда от мотивация?

Ако да, VIVA CENTER Е ВАШЕТО МЯСТО!

Спортна зала VIVA CENTER отвори врати за Вас още през 2013 година като място за спорт и различни групови занимания. Залата разполага с две помещения с 100 кв.м основната им част, подходящи за всички видове спортни занимания, както и за провеждането на уъркшопове, беседи и семинари.

За вашето НОВО НАЧАЛО, VIVA CENTER предлага разнообразие от тренировки по Kangoo Jumps (тук може да се сложи линк към отделна страница, в която да се обясни за самия спорт подробно), в които ще се заредите с енергия, по йога (тук пак линк), в които ще усетите спокойствието и медитацията и народни танци(пак линк), в които ще се потопите в магията на българския дух. Тренировките са съобразени с индивидуалните желания на клиентите и се провеждат от професионални инструктори с висока степен на квалификация в областта. Освен всичко това, любителите на сериозни натоварвания и алтернативни форми на фитнес ще могат съвсем скоро да посетят и предстоящите ни силови тренировки.

Залата е модерно оборудвана с подходяща подова настилка, качествено озвучаване и огледални стени. Разполага и с две съблекални, в които можете да се освежите след тренировка. Залата е отоплена във всяка една точка, оборудвана е и със специална климатизация за по-голям комфорт и свеж въздух през цялото време. През деня мястото е светло и комфортно, а вечерните тренировки са придружени със специално осветление, пригодено да не натоварва зрението.

Ако сте подранили за часа за тренировка, можете да се възползвате от различните напитки, предлагащи се на бара или пък да поиграете тенис на маса в специалното съоръжение за това.

Залата е на разположение на всеки един инструктор, който се нуждае от помещение, за да провежда своите тренировки.

Залата е част от програмите на MultiSport, така че всеки от вас, който разполага с такава карта може да се възползва от безплатно посещение на всичките услуги.

Всичко това и добрата локация в центъра на Перник(линк с контакти, адрес и карта) правят СПОРТНА ЗАЛА VIVA CENTER атрактивна и достъпна за всички.

VIVA CENTER е мястото, където ще Ви помогнем да се чувствате добре в кожата си, ще повишим енергийния ви заряд и жизнен тонус. Ще Ви помогнем да намалите риска от напълняване, диабет и сърдечно–съдови заболявания. Ако желаете можем да ви изготвим специален хранителен или тренировъчен режим, а защо не и двете?

Ще Ви съдействаме да тонизирате тялото си и да повишете гъвкавостта, да отпочинете и намалите стреса след напрегнатия работен ден!

 

Очакваме Ви!

bottom of page