top of page

МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

 

Маникюр с гел лак – 30,00 лв.

Педикюр с гел лак – 35,00 лв.

Изграждане с гел – 60,00 лв.

Поддръжка на гел – 35,00 лв.

 

Маникюр мъже – 15,00 лв.

Педикюр мъже – 25,00 лв.

 

bottom of page