top of page

Здравословен Гергьовден!
Избери да си различен, спаси празника!


Скъпи приятели, дойде времето за нова порция готвене и втората ни кулинарна среща Viva хапване. Денят на шести май – Гергьовден ни мотивира да ви покажем няколко здравословни рецепти за вас и вашето семейство.
Когато дойде време за тежки празнични трапези, всички спортуващи и спазващи хранителен режим хора са в лошо настроение. СПИРАТЕ ДО ТУК! Ние от Viva хапване ще ЗАБЪРКАМЕ най-добрата рецепта за агнешко, която някога сте опитвали. Още нещо, ще добавим една прекрасна салатка, за да допълним чинията си с полезни съставки. А какво ще кажете преди това да хапнем една топла протеинова агнешка супичка за топло и доволно стомахче? Мхххммм....и не сме свършили....
Гергьовден е един от най-големите празници през годината и всъщност най-големият пролетен празник. Свързан е с редица обредни практики и ритуали за здраве и плодородие. Грехота ще е ако не забъркаме и обреден хляб, който разбира се да е здравословен и лесно смилаем. Какво ще кажете?
Май вече сте готови за епизод 2 на кулинарната ни среща Viva хапване.

Накратко: Празничната трапеза за Гергьовден ще спази традицията за агнешко на масата, зеленина, винце и хляб. И всичко това, приготвено здравословно, чисто и вкусно.

ПРАЗНИЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО БЯХА!

Но не забравяйте приятели, на този празник присъствието на цялото семейство около масата е задължително. Какъв по-добър повод от това да предложим здравословна, вкусна и топла храна на любимите си хора. Доброто настроение и богатата трапеза са задължителни на този ден, за да бъдем здрави и да имаме берекет през цялата година.
С VIVA Хапване ще пестим време, ще хапваме здравословно и ще се наслаждаваме на приятния вкус на храната!

Нашето мото: ”Здравето и удоволствието могат да вървят ръка за ръка!”

Тема на кулинарната среща: Здравословен Гергьовден!

Избери да си различен, спаси празника!

Кога: 30.04.2017 г. от 16:00ч.

Къде: Viva Center

Как: Можете да се запишете на рецепциите на Viva Complex и Viva Center, на телефон 0896 680 125, както и на фейсбук страниците ни.

Гост: Toni Vitkova, любител в здравословната кулинария.

Част от професионалния екип на VIVA CENTER

Такса за участие: 10лв.

Темата за здравословното хранене се обсъжда все по-често сред обществото.

То не означава строги диетични ограничения

или да се лишавате напълно от храните, които обичате.

Здравословното хранене помага да се чувствате добре, да изглеждате добре, да бъдете по-енергични и да поддържате настроението си.

Накратко, здравословното хранене означава НАЧИН НА ЖИВОТ.

Често забравяме, че освен удоволствие, храната може да носи и ЗДРАВЕ.

Естествено, ако знаем как да я използваме, комбинираме и дозираме.

Ето защо ние трябва да се научим да следим тялото си и да му набавяме всички необходими храни, за да бъде то здраво и енергично.

Разбира се, за да се храним здравословно, първата крачка е да открием и намерим алтернативи на нездравословните храни, които може би сме свикнали да приемаме. Идеята на инициативата Viva хапване е точно такава – да осъществяваме кулинарни срещи, на които да обсъждаме здравословни рецепти и да обменяме опит един с друг.

Ще говорим, ще готвим, ще обсъждаме, ще пестим време, ще хапваме и ще се наслаждаваме на приятния вкус на храната!

Как ти звучи?
Нашето мото е ”Здравето и удоволствието могат да вървят ръка за ръка!” ;)

Нека го следваме!
За нас ще бъде удоволствие да споделим знанията и опита си в кулинарията, а защо не и ние да научим нещичко от теб?!
Инициатор за създаване на кулинарните срещи Viva хапване е Тони Виткова заедно с екипът на Viva Complex, които заедно стартираха успешно през месец март, 2017 година с първата кулинарна среща на тема

„Алтернативен начин в храненето ни за закуска – познати продукти в непозната комбинация“.
Пожелайте ни успех и се надяваме с тази уникална инициатива за град Перник да намерим хора, които държат на здравословната храна и да променим начина на мислене на тези, които не смятат храната за важна!

Стани част от нас!

Посети следващата ни кулинарна среща!

Минали събития:

VIVA Хапване

 

Темата за здравословното хранене се обсъжда все по-често сред обществото.

То не означава строги диетични ограничения или да се лишавате

напълно от храните, които обичате.

Здравословното хранене помага да се чувствате добре, да изглеждате добре, да бъдете по-енергични и да поддържате настроението си.

Накратко, здравословното хранене означава НАЧИН НА ЖИВОТ.

Често забравяме, че освен удоволствие, храната може да носи и ЗДРАВЕ.

Естествено, ако знаем как да я използваме, комбинираме и дозираме.

Ето защо ние трябва да се научим да следим тялото си и да му набавяме всички необходими храни, за да бъде то здраво и енергично.

Разбира се, за да се храним здравословно, първата крачка е да открием и намерим алтернативи на нездравословните храни, които може би сме свикнали да приемаме. Втората крачка е да си отговорим на въпроса

как да ядем здравословно в забързаното ежедневие.

Училището, университетът, работното място – това са местата,

на които прекарваме по-голямата част от деня.

Като прибавим и времето за транспорт, часовете извън дома се увеличават.

Това означава, че начинът, по който се храним през това динамично време, се превръща в основен за живота ни, а резултатите от него рефлектират върху спортните ни постижения и върху здравето ни.

 

Тези, които си мислят, че не могат да намерят време, за да се хранят здравословно, рано или късно ще им се наложи да намерят време за боледуване!

 

Истината е, че някъде там в един момент от живота ни, устремени да постигнем успех във всичко, забравяме да се грижим за себе си, не обръщаме внимание с какво се храним и започваме да водим един нездравословен начин на живот.

 

С инициативата на VIVA COMPLEX и VIVA CENTER - VIVA Хапване, ще се доближим до правилния начин на хранене, как да намираме алтернативи на нездравословните храни, как да намираме алтернативи на вече доказани, но дотегнали ни рецепти и въобще всякакви въпроси за здравословното хранене и начини за спазването му в забързаното ни ежедневие.

 

С VIVA Хапване ще пестим време, ще хапваме здравословно и ще се наслаждаваме на приятния вкус на храната!

 

VIVA COMPLEX и VIVA CENTER Ви канят на първата за град Перник среща за здравословното хранене, на което ще приготвим рецепта, която да съчетава в себе си добър вкус, висок процент на протеини, необходима доза енергия и разбира се най-важното – пестене на време! Ще се запознаем с някои ползи от различните съставки в рецептата, ще видите технологията на приготвянето й и разбира се, ще можете да дегустирате страхотната рецепта.

                                                                                         

Нашето мото: ”Здравето и удоволствието могат да вървят ръка за ръка!”

 

Тема на кулинарната среща: Алтернативен начин в храненето ни за закуска – познати продукти в непозната комбинация!

 

Гост: Тони Виткова, любител в здравословната кулинария. Част от професионалния екип на VIVA CENTER.

 

Местоположение: VIVA COMPLEX

 

Дата и Час: 18.03.2017 г., 14:00 ч.

 

Записване: За да станете част от VIVA Хапването е необходимо предварително да заявите участието си. Можете да се запишете на рецепциите на VIVA COMPLEX и VIVA CENTER, на телефон 0899139286, както и на фейсбук страниците ни.

 

Такса за участие: 10 лв.

 

Всеки един уважил ни с присъствието си ще получи както възможност да дегустира рецептата, да задава въпроси и да научи нещо повече от света на здравословния начин на живот, така и ще получи награда! VIVA COMPLEX отново ще раздава наградииии!!!!

 

Очакваме Ви!

bottom of page